2011. május 19., csütörtök

Bor új ruhája

Megint csak egy apró munkával jövök, amit a mai beszerzésű anyagból varrtam. (siettem, nem avattam be)
Remélem Apósomnak is tetszik, bár sorozatgyártást nem vállalnék. Szépen mellé raktam a borocskákat is, egy kis reklám sosem árt. És ne felejtsétek, a héten Szegeden található a Borfesztiválon!
Posted by Picasa

Anyagbeszerzés

Ma bőven bűnbe estem, de egyik anyagnak sem tudtam ellenállni. Persze fotózni is nehéz volt, ezért raktam inkább kollázsba, hogy akit érdekel, az megnézhesse. Vannak benne blokkok, mesekönyvet állíthatunk össze, és mindössze 1050 Ft-ba kerül egy mesekönyvnyi anyag. Rögtön 2-t vettem belőle. :) A többiből 30-50centiket vettem, hátha egyszer tényleg belevágok egy ágytakaróba...
A farkasos anyag Apának tetszett meg múltkor, úgyhogy abból még gyorsan összeütök valamit a szülinap előtt.
Posted by Picasa

2011. május 18., szerda

Mai termés - textilfülbevalókból

Kicsit nagyobb méret, mint a kék szett, de mivel extra könnyű, így simán hordható.
Posted by Picasa

2011. május 17., kedd

kitűző

Ismét egy kitűző, ami nagyon rövid idő alatt elkészíthető. Most csak erre futotta. Imádom ezt a kék árnyalatot, és a virág forma sem megy ki a divatból.
Posted by Picasa

2011. május 16., hétfő

GPS-tartó

Szülinapozunk hétvégén, Apa ünnepli szülinapját. Nagyon értékeljük mindannyian a saját készítésű dolgokat, így ezt a GPS-tartót készítettük neki. A feliratot Lili hímezte körbe, a többi az én művem. Remélem örül majd neki...
Egyébként most nélkülözzük őt, Szegeden van a Borfesztiválon. Na nem bulizik, hanem kínálja a finom borocskát, többek közt a mézes bort. (ez itt a reklám helye- mégha szerényen is)
Én is megyek majd hozzá a gyerekekkel, hogy egy picit vele ünnepeljünk, és amúgy is nagyon jó az ilyen fesztivál, és a Hídi vásár is most lesz.
Posted by Picasa